fredag den 19. august 2016

Vi fik købt et hus, barsel er slut og arbejdet begynder

Det er frygteligt lang tid siden jeg har postet et indlæg og som overskriften også siger, så har der været travlhed på privatfronten.

Den sidste del af barslen gik med vanlig babysvømning samt lidt træning til mig....og en masse omkring hussalg og huskøb.Vi havde fundet et hus i Egå, som vi havde lavet en betinget købsaftale med, da vi skulle have solgt vores eget. Og aktiviteten på huset vi ville købe havde været dalende de 8 mdr., den havde været til salg, så vi var ret sikre på at det var vores hus. Så vi går i gang med alt det praktiske i at få solgt vores eget hus (et rækkehus). Da det hele er i orden og den skal på nettet, bliver vi ringet op af mægler, at der er kommet andre købere på banen, som ville købe huset i Egå uden betingelser.....ØV ØV ØV ØV ØV....nej hvor var det bare en mavepuster. Vi var begyndt at drømme og lægge planer og de røg bare direkte i skraldespanden. Så vi skulle lige sunde os lidt og for ikke at komme i samme situation igen, satte vi vores eget til salg og med en lang overtagelse. Så gik boligjagten igen og inden en forlænget weekend i sommerhus, var vi lige ude og speeddate nogle huse (så 4 den dag). De var af varierende kvalitet, men et var dog bedre end de andre. På vejen i sommerhus, bliver vi ringet op af vores egen mægler, at der er bud på vores hus med overtagelse 1. oktober. Vi accepterer buddet og kan nu komme videre med køb. Gennemgang af tilstandsrapport, elrapport og energimærkning i weekenden gør at vi bliver mere forelsket i det lovende hus vi havde set.

Så mandag genså vi huset.
Tirsdag fik vi en underskrevet købsaftale på vores hus og bød på det lovende hus.
Onsdag skrev vi under på salg af vores hus samt fik godkendt vores bud.
Torsdag var bare en almindelig dag.
Fredag skrev vi under på køb af det nye hus og sælger skrev under.

Nu var der endelig gået orden i det hele. Vi havde købt og solgt og kunne nu bare se frem til at overtage hus. Så nu kunne der søges plads til lillebror i vuggestue og flytte storebrors plads til den nye børnehave. Det gik efter nogle uger op og så var barslen også slut og vi havde alle sammen sommerferie sammen. En dejlig ferie, men også en glæde at se frem til, for efter ferien, ville der ikke være så lang tid til vi skulle overtage hus.

1. august startede alle mand igen efter ferie og barsel, så manden stod for indkøring af drengene i den nye institution og jeg vendte tilbage til mit arbejde. Der er selvfølgelig lidt ekstra logistik, når der er lidt længere til institutionen, men det går nu meget godt. Så 1. sep. overtager vi hus og har indtil videre pakket kontoret og loftet ned i kasser. Malerholdet og flytteholdet bland familie og venner er booket - IKEA købslisten er opdateret og vi venter bare på at få vores hus :-D

Så der har været stille på bloggen, men ikke i hverdagen....meeeen mon ikke der kommer lidt flere indlæg i den nærmeste fremtid om bolig, flytning og meget mere :-)

2 kommentarer:

  1. Er du da vimmer! Føler virkelig med jer - det er SÅ stressende med det der husSALG OG -KØB oven i hinanden. Vi har jo selv næsten lige været igennem det. Hvor er jeg glad for at høre, at det løste sig til sidst - trods lidt omveje! Håber inderligt at I bliver rigtig glade for jeres nye hjem og glæder mig meget til at følge med "hos dig" igen - du har været savnet! KH Lilly

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...