søndag den 1. november 2015

Så er knægten snart ved at være 4 mdr....det får man flad røv af. ;-)

Den vante læser ved at jeg ofte laver ting fra bunden og det skal lillemanden da have glæde af....så der er lavet blommegrød og æblegrød, nu når han må begynde at få fastere føde :-)


Dagen før havde vi fælles fødselsdag i min familie (vi er 19 i familien, så nogle gange slår vi fødselsdage sammen). Vi lavede ligesom sidste år æblemost og for at der kunne blive plads til de 19 liter i fryseren, så skulle alle de frosne bær op ad fryseren og laves til saft. Så jordbær, solbær, blommer og æbler blev tøet op og det meste blev til saft, men lidt af blommer og æbler gik til grød.

Symaskinerne har stået meget stille og det meste af min tid går med amning og at få hverdagen til at fungere. Lillemanden sover små lure, men tager ikke længere en god lang lur...tror fordi han er sulten. Så der er flere projekter i støbeskeen og indlæg det skal skrives...når tiden er til det :-)

1 kommentar:

  1. Ha ha kan nikke genkendende til overskriften :-) Vi har også bøvlet med korte lure og meget dårlig nattesøvn! Så mon ik det snart er tid til skemad. Du er ihvertfald klar parat :-) Det er rigtig lex med hjemmelavet

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...