lørdag den 18. juli 2015

Så kom han endelig

For en uge siden gik jeg stadig og ventede på at der skulle ske noget i kroppen så lillebror meldte sin ankomst. Henad aften begyndte der så småt at komme veer, som relativt hurtigt tog til. Mormor blev ringet op for at passe bettemanden og vi drog på sygehuset omkring 23.30. Kl. ca. 3.30 kom lillebror Kalle til verden efter en hurtig, men relativ smertefuld fødsel. 52cm lang, 4120g og som ønsket fødselsdag lidt fra storebror (en uge imellem).

Vi vidste godt at vi skulle være på patienthotellet 2 døgn til observation grundet mistanke for infektion (storebror blev født med infektion). Så storebror kom på camping med min søster, svoger og 2 fætre, mens vi befandt os i sygehusboblen :-)

Vi kom hjem i tirsdags og har brugt tiden på etablering af amning, barselsbesøg, endagsbesøg på camping og bare ro til at være en familie på 4 :-D
På billedet ovenover ses det færdige tæppe og jeg er fuldt ud tilfreds og regner med at få stor glæde af det til efterår/vinter :-)

13 kommentarer:

 1. Stort tillykke! Hvor ser han dejlig ud :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - håber I får en god begyndelse som en familie på fire ;-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med ham. Han er virkelig sød.

  SvarSlet
 4. Hvor er han dejlig :-). Stort tillykke

  SvarSlet
 5. Stort tillykke Anne :-) Hvor er han fin og sikke flot tæppet er blevet :-)

  SvarSlet
 6. Kæmpe stort tilykke. Han er skøn :-)
  KH Christina

  SvarSlet
 7. Tillykke. Han ser jo super dejlig ud

  SvarSlet
 8. Sikke en vidunderlig nyhed! Hvor ser han bare skøn ud! Hjertelig tillykke herfra - håber I alle trives og er ved at finde ro i jeres 'nye roller' som en lidt større familie :-) Glæder mig til flere indlæg fra dig, når der engang er tid og energi til det! KH Lilly

  SvarSlet
 9. Stort tillykke, hvor er han skøn.

  SvarSlet
 10. Takker for alle jeres dejlige kommentarer og vi har blot nydt tiden sammen :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...