fredag den 24. april 2015

Ja når man ikke producerer, så må man jo købe....eller noget

Som jeg også skrev i sidste indlæg, så er det mest planlægning den står på her og ikke udførelse af planer - det er midlertidigt udskudt til jeg går fra på barsel.


Dette utroligt smukke tryk faldt jeg pladask for og besluttede med mig selv, at det kunne man både bruge som pige og dreng (vi vidste på det tidspunkt ikke kønnet). Så den umiddelbare plan er en heldragt med nogle koboltblå kanter :-)


Ja der er nok ikke den store tvivl om dette tryk - det er selvfølgelig til ældstesønnen og han ønsker en bluse. Men mon ikke der bliver noget stof tilovers til lillebror :-)


Udover Batman, så er Turtles også meget populære herhjemme, så dette skulle også gerne blive til en bluse til sønnike....så mon ikke lillebror også kan få rester her. Ja blusen skal jo helst være færdig igår, men det må vente lidt endnu.


Dette utroligt smukke stof måtte jeg bare have og så var der to planer i det...hvis vi skulle have en pige, så kunne der blive noget til mor og datter, men da vi skal have en dreng, ja så er det bare mor der bliver lækker :-) Det skal blive til en kjole, som nok først kommer i brug efter fødsel, så det haster ikke :-)


Dette smukke isoli måtte jeg jo også have - bare fordi det er så fint. Så planen er at det skal blive til en køredragt (som vist i de to første indlæg her). Og eventuelle rester kan jo altid blive til en smuk vendbar jakke, som jeg elsker at lave :-)

8 kommentarer:

 1. Sikke noget lækkert stof, kan godt forstå st drengen er utålmodig. Jeg er faldet pladask for det sidste, med pandaerne på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver ude af øje ude af sind teknikken, for der går lige lidt tid endnu....ja pandaer er skønne....købt ved stofdepotet, men der er ikke mere tilbage i den gule, men kig under isoli, for der er andre smukke prints i samme serie :-)

   Slet
 2. sådanne har jeg det også lige for tiden.... får ikke produceret men indkøb af stof går nu meget godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg undskylder mig jo med at når barslen kommer, så får jeg produceret...men nogle dage frygter jeg da i mit stille sind, at der heller ikke der er overskud til det...

   Slet
 3. Hehehe - stof kan man aldrig få for meget af, og det er godt at høre, at du er forberedt på lidt af hvert rent stofmæssigt! ;-) Glæder mig til at se resultaterne, NÅR der er tid og overskud til at få gang i maskinen fra din side. Må blive skønt at skulle på barsel... Håber du og lillebror har det godt? Jeg har ikke haft det store overskud de seneste måneder til at være helt med på beatet her i Blogland...

  KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også rigtigt meget til barsel og lillebror har det efter sigende godt og jeg har det lidt svigende - kvalmen kan sagtens melde sin ankomst hvis jeg ikke passer på :-)

   Slet
 4. Ååh det med med pandaren er da bare alt for sødt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte simpelthen også have det...så er det godt at manden ikke er farveforskrækket, for lillebror kommer i smuk gult stof med pandaer og en ensfarvet jersey indvendigt...uh jeg glæder mig til at se den færdig :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...