tirsdag den 24. februar 2015

Hæklet tæppe af rester

Jeg købte bogen Lutter Løkker, da jeg gerne ville lave dette tæppe og denne puf. Der bliver jo selvfølgelig altid nogle rester og disse ville jeg gerne have brugt, så det blev til dette tæppe. Lavet i samme stribemønster som puffen og med alle de farver i grå/blå/grønne nuancer jeg havde af rester. Vi har en kommode med bettemandens tøj stående på badeværelset malet i mint, så tæppet passer perfekt hertil og lyser godt op på badeværelset (vi har nemlig ikke varme i gulvet, så er det rart med et tæppe foran håndvasken).Så skal jeg så blot lige finde et projekt til alle de andre rester (hvid, karrygul, rustrød, pink og sandfarvet)

Jeg må ærligt indrømme at jeg er træt i hverdagen, så det kreative har en sløv start, men om ikke andet, så går jeg fra 2 mdr på barsel og så går det løs. For tiden har jeg mest overskud til de små projekter, såsom at tegne mønstre op, klippe ud og planlægge projekter :-)

2 kommentarer:

  1. Det er super flot, men jeg er ikke så meget fan af alle de farveskift...altså når jeg selv skal lave dem. Flot arbejde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ville klart være mere roligt at kigge på uden så mange farver, men så ville resterne ikke blive brugt. Til gengæld er tæppet lavet på en måde, hvor der kun skal hæftes ender ved start og slut på en farve :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...