torsdag den 5. februar 2015

Endnu engang indkøb af FUB

Jeg er fuldstændig forelsket i FUBs design og materialer. Sommerkollektionen er i 100% GOTS øko bomuld og vinterkollektionen er i 100% GOTS øko uld. Det er SÅ blødt og lækkert, holder farve og form og så er designet simpelthen så fint.
Som det jo er med gode materialer, så er prisen også derefter, hvilket er helt fair, men dog for dyrt for min smag. Så er jeg jo bare så heldig, at én fra min mands arbejde sælger FUB (rester og kollektionsprøver) for et familiemedlem. Så prisen er god og der er god ro til at kigge varerne igennem (på et lagersalg kan det godt blive lidt hektisk). Så en hurtig sviptur forbi min mands arbejde blev til disse udvalgte designs.


Undertrøjen (str. 110) og den stribede bluse (str. 120) er til bettemanden. 


De resterende billeder er kollektionsprøver i str. 68 til lilleputten. Heldragten med de gule/hvide striber er jeg helt vild med og jeg glæder mig til at se en baby i den :-)

Tidligere har jeg jo kun skullet købe til bettemanden, men denne gang var der jo én lille put mere at tænke på (lad mig bare afsløre, at det gjorde mig endnu mere købemoden). Da jeg havde udvalgt alt det jeg allerhelst kunne tænke mig, måtte jeg lige besinde mig igen og vælge mere fra - en svær men nødvendig proces :-) Havde jeg kunnet, ville jeg gladeligt tage hele kassen og kun klæde mig barn i FUB tøj, meeeen så skulle jeg vist have punget ud med mange flere penge ;-)

Dette er på ingen måder reklameindlæg, jeg elsker bare tøjet og glæder mig over det scoop jeg har fået mulighed for at gøre mig :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med mærket, men køber det kun på udsalg. I genbrugsen var jeg så heldig at finde en af deres uldcardigans til 10 kr. Næsten ikke brugt. Det var lidt af et scoop.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som et godt scoop...kan godt forstå du blev glad.

   Slet
 2. Kender ikke mærket, men det ser lækkert ud. Er især vild med den gule dragt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt syg med den gule dragt, men generelt ret vild med alt tøjet. Det findes ikke så mange steder og er derfor nok ikke så kendt et mærke...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...