fredag den 23. januar 2015

En byttehandel...igen for længe siden

For lang tid siden fik jeg en byttehandel i stand med Pia, som laver de smukkeste papirklip (som kan ses i linket) og min del af handlen var en elefanthue til hendes yngste. Den faldt i god jord, så det var rigtigt dejligt.
Jeg har igennem længere tid fulgt Pias blog og har set hvilke kreationer hun laver til sine drenge - hvor der gerne er farver og spræl. så det tænkte jeg gerne måtte komme med på elefanthuen. Normalt laver jeg den ene side ensfarvet, men her er der spræl på begge.

Det smukke ophæng er hængt op herhjemme over bettemandens seng og der var stor glæde over Dusty Markhopper og alle de andre figurer fra Flyvemaskiner 2.

Endelig fredag og snart weekend...var særligt træt i dag fra morgenstunde af og gad ikke rigtigt noget som helst. Man er vel pligtopfyldende, men jeg ville klart hellere have ligget og gasset den under dynen og haft en stille og rolig morgen - men det må jeg så se frem til imorgen istedet.

Vi har heldigvis aftalt at I aften står på take away og fredagsslik...god start på weekenden :-)

God weekend til jer alle...

7 kommentarer:

 1. Sikke en lækker farve, og super fint stof ( mine har desværre fået modtaget noget rødt farve under første vask så det bliver til natkjole 😩)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...åh det er så ærgerligt når der kommer afsmitning i vaskemaskinen :-(

   Slet
 2. ...og den hue er stadig et hit! ;-)

  SvarSlet
 3. Skønt med en ren win-win byttehandel! Lækker hue :-)
  Og hey, det er helt ok ikke at være pligtopfyldende og fremme i skoene hele tiden... der skal også være plads til take-away og sofa-gasseri! ;-) KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert....lige nu er behovet for sofaen bare størrer og så laver vi biograf og hygge i stuen :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...