mandag den 29. september 2014

En tur på Ingerslevs loppemarked

Jeg har faktisk ikke været på markedet før, på trods af at jeg igennem 3 år næsten boede lige ved siden af, men nu kom jeg afsted med bettemanden, da vi var til fødselsdag hos svigerinden og vi alle sammen lige gik en tur derned i det gode vejr.

Bettemanden fik selvfølgelig straks øje på et bord med Lego og vi kiggede lidt...det var gode priser, men jeg havde jo ikke penge med. Men der var ingen ko på isen, for de tog jo mobile pay...genialt. Så bettemanden valgte nedenstående fly (kostede 40 kr) og vi gik videre.


Jeg vendte dog tilbage lidt senere uden bettemanden og købte lidt mere, så der var til lidt smågaver fremadrettet....Jeg er fuldstændig ligeglad med om legetøjet er brugt, sålænge det er i fin stand. Vi har flere gange købt gaver til sønnike, hvor det var brugt...tildels fordi det er billigere og tildels fordi jeg ikke er så vild med vores forbrugsfest i DK. Det er ikke fordi vi ikke har råd til at købe nyt, men måske mere fordi vi prioritere anderledes...hvad med dig - hvad gør I derhjemme?

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er fint med brugte ting til gaver, og i torsdags fik min yngste en brugt dukkeseng, som jeg havde shinet op i en lækker drengeversion. Har bunker af babylegetøj derhjemme og flere af mine veninder siger, at de da vil blive glade for noget af det i barselsgaver, så det er min plan (selvfølgelig med lidt hjemmesyet også :)) vh Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyder dejligt med en ny (gammel) dukkeseng ;-) Ja hvis der er legetøj der ikke bliver slidt, så er det babylegetøj :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...