fredag den 15. august 2014

Uha uha...Zpagetti i lange baner

Den korte historie er: Vi købte en lækker ny stol, som ridsede gulvet, vi kunne ikke få monteret noget der kunne stoppe det og derfor blev vi (desværre ;-) ) nødt til at købe et tæppe. Vi er så mega kræsne, så det var kun de aller dyreste vi faldt for og det var der ikke lige penge til, så jeg viste manden hæklede tæpper fra Lutter Løkker og så var han solgt. Og når jeg nu var igang, så kunne jeg jo lige hækle en puf også, for han hader den vi har...oki :)

Jeg var i yarnfreak for at købe Lutter Løkker og så ville jeg lige se hvad de havde af zpagetti. Heldig som jeg var fik jeg at vide, at der ville komme en ny sending næste dag....så jeg ventede og kom forbi dagen efter. Frem og tilbage med nøgle efter nøgle....op på hylden og ned igen....indtil den endelig var der....

Disse farver er købt til puffen...den mørke er en meget mørk støvet flaskegrøn.

Disse farver er købt til tæppet og nogle små ruller til at give lidt ekstra kulør.

Den eneste farve der går igen er den karrygule, resten er forskellige....som min mand sagde: "Det skal ikke ligne et sæt, men de må godt passe sammen"...javel ja, men det skal jeg da forsøge så...indtil videre tilfredshed med farverne fra hans side :-).

Her i weekenden skal manden have alle kammeraterne på besøg til deres årlige sommerweekend. Så bettemanden og jeg vi fordufter hjem til min mor i weekenden....og der skal jeg da selvfølgelig have mit zpagetti med :-)

God weekend til jer alle....


6 kommentarer:

 1. Skønne farver, og eg glæder mig vildt til at se resultaterne.
  Har du hæklet i zpagetti-garn før? for tænker om det ikke er mega svært med den store hæklenål.

  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har hæklet et rundt tæppe og en hængekurv i zpagetti....jeg syntes det er nemt at hækle og dejligt at overskue hvor langt man er kommet ;-) Prøv det...

   Slet
 2. Hvor ser det spændende ud-ser også frem til at se tæppe og puf :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også selv ret spændt, da det altid ser anderledes ud når det bliver hæklet sammen ;-)

   Slet
 3. Glæder mig til at se dit projekt :-) Elsker selv zpagetti.... Dog er det lidt hårdt at hækle med, man får brugt nogle muskler i hænderne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man bliver veltrænet i arme og hænder :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...