torsdag den 21. august 2014

At ændre det man er utilfreds med...

Når hormonerne går amok, hvilket de for alvor gjorde efter min graviditet, så kan det skabe problemer for forfængeligheden. Jeg ahr længe været træt af urenheder på min ryg og det har efterladt mange sår/år over tid. Men tiden går jo og man får sig ikke lige taget sammen...så en dag sagde min mand til mig, at han syntes jeg skulle få mig en rygbehandling. Så jeg tog mig sammen og fik bestilt 2 timers behandling med peeling, frugtsyre og rens. Nøj hvor var det dejligt, selvom min hud selvfølgelig ikke lige nu ser så pæn ud.


Men for at holde det mere nede fremover, så købte jeg produkter til at bruge sådan at jeg forhåbentligt fremover kan være mere tilfreds når jeg ser i spejlet og ikke bliver så fikseret på min ryg. Så her er udfordringen piger og drenge...gør noget ved det....du bliver glad bagefter :)

Hvad er det du ikke får gjort noget ved?

2 kommentarer:

  1. åh jeg syntes jeg har mange sådan "små" ting som jeg er træt af ved min krop der er en løsning men jeg er for doven til at få det gjort.. men kunne godt være jeg skulle tage opfordringen op og få gjort noget ved det...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der kan hurtigt gå hverdag i det og så får man ikke gjort noget ved det. Det er bare ærgerligt hvis det ender med at man bliver mere og mere utilfreds med sig selv....så skal man have et los i røven og få gjort noget ved det ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...