onsdag den 30. juli 2014

Boys Month 2014 - Jakker siden sidst....mine elskede jakker :)

Jeg elsker simpelthen at lave disse jakker....har selv været så glad for vores og har lavet flere til bettemanden eftersom han voksede. De er også blevet givet i gave og der er senere blevet bestilt større størrelser, da de også var så glade for deres.


De oprindelige indlæg er at finde under etiketten jakke/bluse

Dette er mit sidste indlæg til Boys Month og som altid har det været en fornøjelse :-)

13 kommentarer:

 1. de er godt nok også fine... Har egentlig aldrig kastet mig ud i at lave en jakke... øv der ikk er flere små børn at lave til

  SvarSlet
  Svar
  1. Man behøver heller ikke helt små børn, den største er indtil videre lavet i str 110 ;-)

   Slet
  2. se så kunne jeg godt alligevel. Freja ligger i 104 og 110

   Slet
 2. De er SÅ FLOTTE dine jakker - hvilket mønster bruger du?

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...mønsteret på de små størrelser er fra Ottobre 4/2012 og de størrer størrelser er fra Ottobre 1/2012...

   Slet
 3. de er bare så fine de jakker har selv syet et par stykker til barselsgaver som er blevet modtaget med stor glæde. Bruger du din kantfolder til coverlockeren? hvilken str har den- syntes det er svært at vælge hvilken str man skal bruge mest- tænker det er til børnetøj den skal bruges mest

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg bruger en båndfolder til kanten, men til min coverlocker findes der kun en størrelse. Tror måske du mener den til folde kanten til oplægning og nej den bruger jeg ikke her...men hvis man ikke har sådan en, kan man selv folde kantbåndet og sy det på undervejs som man sætter det på ;-)

   Slet
 4. De er simpelthen også bare Så fine!
  (desværre har jeg hverken coverlocker eller overlocker, gad ellers godt prøve kræfter med den)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du behøver heller ikke nogen af de maskiner, da du jo gemmer alle syninger undtagen den der syr kantbåndet fast og da jeg startede med at lave dem, der syede jeg det fast med en almindelig ligeud søm :-) Så kast du dig bare ud i det ...;-)

   Slet
 5. Dine jakker er så fine! Jeg har selv syet to i babyudgaven og har været super glad for dem. Var helt ked af at mønstret ikke gik højere op, men fik her i kommentarerne fif om at de går helt til 110 - jubii, så skal jeg da lave flere. Et fif til ikke at skulle sy kantebånd på kan findes på LaRaLiLs babyjakke - den har jeg brugt. Jeg har nemlig heller ikke coverlock.

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, dét var smart. Tusind tak Stine. Den DIY har jeg vist enten overset eller glemt. Tak!

   Slet
  2. Jeg bruger blot mønsteret til en hættetrøje til de store størrelser og istedet for reversstykket, laver jeg blot endnu en jakke og sætte sammen med, såden får skjult alle sømme og bliver dejlig blød :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...