torsdag den 19. juni 2014

Endnu et par shorts...

Ja det er nu godt nok ikke så varmt idag, men solen kommer forhåbentligt snart igen :-) Denne gang er det løvestoffet der stod for tur, så det er også brugt nu. Mønsteret er Ottobre 1/2012 og blot forkortet :)
Her passer elastikken bedre :)

8 kommentarer:

 1. Har netop reserveret bladet på mit lokale bibliotek. Sønnen mangler shorts, og der skal være lommer i! man kan godt have en mening, selvom man først lige er blevet 2 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lækkert med lommer, for så kan man jo lige putte ting man finder i lommen og tage det med hjem (det står den meget på herhjemme for tiden) - dog må man kun tage sneglehuse hvor sneglene IKKE bor :)

   Slet
 2. Solen kommer tilbage, det er jeg sikker på og så er det jo dejligt at have sådan et par fine shorts!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en regnfuld dag idag så ønsker man sol og sommer igen, men det er nu lidt frisk med sommerregn :)

   Slet
 3. De er super seje! Kan specielt godt lide detaljen med snydegylp. Og så er det både lidt fedt og lidt vemodigt, når man får brugt den sidste rest af noget stof man har haft liggende... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Syntes også selv at snydegylpen er en god detalje :) Jeg bliver altid så glad når det sidste er brugt, for så er jeg overordentligt tilfreds :)

   Slet
 4. Hvor er de skønne Anne - og imponerende så mange fine ting du har fået ud af det fine løvestof! Fantastisk sommergarderobe :-)

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har fået en del ud af de lækre metre jeg købte og stoffet er simpelthen bare så fint :) Men nu er det hele brugt, men så er det jo bare en undskyldning for at finde nyt lækkert stof :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...