onsdag den 5. marts 2014

Fastelavn...dur ikke...hmm

I år skulle sønnike være edderkop til fastelavn og det gik ret godt med basistøjet. hue, bukser og bluse...Og så havde jeg syet små løkker i tøjet ved ærmer og 2 på kroppen således at armene kunne sidde fast der og tages af, hvis bettemanden ikke gad dem længere. På længere sigt kunne dragten også bruges til være ninja, sommerfugl (så skulle der bare sættes vinger på), flue eller andre gode ideer.Men jeg havde simpelthen fået lavet armene for store og tunge, så da bettemanden prøvede det fungerede det ikke rigtigt....øv. Men bettemanden var syg og kom derfor ikke til fastelavn i vuggestue. Så det kan være det kan bruges igen næste år :) Bare ude armene...de er smidt i skraldespanden ;)

Bettemanden var lige afsted tirsdag i vuggestue og idag er vi hjemme igen...bettemanden brækkede sig fra morgenstunden af, men ellers har han haft det godt...så vi forsøger igen imorgen at sende ham afsted ;-)2 kommentarer:

  1. Nåhhh den bette fyr da. God bedring med ham.

    SvarSlet
    Svar
    1. Takker, han kom heldigvis ovenpå igen forholdvist hurtigt, så er afsted idag og håber på det var sidste dag hjemme i denne omgang :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...