mandag den 10. februar 2014

T-shirt af rester

Jeg syede nogle leggings til min niece og der blev stof tilovers, hvilket blev til denne fine t-shirt til bettemanden i str. 110.Jeg forsøgte mig med en ny version af coverstitchen, hvor halskanten lægges ned med en coverstitch syning - ved ikke at jeg syntes den er bedre, men den er i hvert fald elastisk og så skal man jo nogle gange prøve af og se om det fungerer :)

10 kommentarer:

 1. Så skøn :) Er vildt misundelig på din coverstitch-maskine, det ser vildt pro ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg sukkede også længe efter en coverstitch maskine inden jeg fik min...var så heldig at finde den brugt, så var det lidt nemmere at overkomme prisen :)

   Slet
 2. Det ser da brand-godt ud! :-))))) Og elsker i øvrigt stoffet med dyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...syntes også selv at det er ret fedt og de andre prints niecen valgte er ikke så egnet til dreng, men denne var perfekt :)

   Slet
 3. Den er da mega flot. Ja, hvem kan ikke leve uden en coverstich maskine. Ikke at jeg altid elsker min, men sidst jeg brugte den var den bare mega sød ved mig. uden at drille o.lig. for sådan en maskine kan godt leve sit eget liv, har jeg fundet ud af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal godt nok lige lære den at kende og finde den bedste anvendelse i forskellige situationer :-)

   Slet
 4. Nej hvor er den flot. Havde du skrevet det var en molo havde jeg troede på det så fin er den bare... rigtig godt gået....

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...og bare vent, hvis du syntes denne ligner molo, så vil du blive overrasket når der senere kommer en næsten look-alike :-)

   Slet
 5. Du er simpelthen så god til det jersey! Det motiverer - for jeg har så meget stof liggende, der godt måtte blive brugt. Snart!

  SvarSlet
  Svar
  1. 95% af alt hvad jeg syer er også i jersey/isoli eller andet strækstof. Jeg forsøger på at holde mig selv oppe på, at jeg ikke må have mere end én kasse med stof og skal således bruge mit stof, så der kan blive plads til nyt. Nogle perioder må jeg ikke købe nyt før der er plads til det i kassen. Jeg forsøger at finde projekter til resterne og det bliver klart nemmere af at man skal sy små stykker tøj til barselsgave, for så får man også brugt de små stykker :) Jeg føler virkelig stor tilfredstillelse ved at bruge et stykke stof helt op :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...