onsdag den 15. januar 2014

Baby Month: En body

Lidt forsinket...eller meget forsinket, men dette indlæg skulle have været vist i november hvor der var baby month, men nåede ikke at blive færdig og så skulle julegaverne lige ordnes osv....men nu er den færdig :) Mønsteret er fra Ottobre og syntes det fungerer godt, men har endnu ikke set den på en baby :)

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Du er godt nok dygtig til at sætte kanter på!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak for rosen med kanterne, men jeg har snydt, fordi jeg har en coverstitchmaskine med ekstraudstyr til at folde kanterne på, så det er overhovedet ikke mig der er dygtig, men udstyret :)

   Slet
 2. Uuuh, den er bare lækker!!! :-)))) Og hey, du er ikke den eneste med hængepartier fra "Sy til din baby"-måneden - så sent som i går postede jeg selv et 'forsinket' indlæg i den forbindelse ;-) Bedre sent end aldrig!

  Coverstitchmaskine lyder for vildt! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Hvordan har du fået den der "Underret mig" boks aktiveret under kommentarfeltet? Jeg har ledt og ledt efter funktionen, men kan simpelthen ikke finde den nogen steder! Øv.

   Slet
  2. Man kan jo ikke altid være lige hurtig :) Jeg aner ikke hvordan den er slået til under mine kommentarer, for jeg har ikke aktivt gjort noget...så kan desværre ikke hjælpe dig med det :) Er meget glad for min coverstitch og tror jeg bliver endnu mere glad når jeg engang skal sy til nr. 2 (når vi engang skal have nr. 2)

   Slet
 3. hej super fine ting du laver ;) må jeg lige spørge lidt til den coverstitch maskine du har hvilket mærke er den ? og hvor har du købt den ? og har du fået et kursus i hvordan man bruger den ?? mvh louise johansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en Brother 2340cv og jeg købte den brugt af en privat forhandler. Jeg ved at mange symaskineforhandlere har maskiner man kan prøve i butikken og ofte også giver kursus hvis man køber en maskine

   Slet
 4. Rigtig fin body! Jeg er også imponeret over den finish cover stich'en har! Det er bare så prof og må giv en stor tilfredsstillelse at kunne lave så fine ting!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...ja det er et flot finish og meget tilfredsstillende...det kræver dog en del farver således at syningen matcher ribben :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...