mandag den 4. november 2013

Baby Month: Spisesmæk DIY med mønster

Lidt rester af voksdug, regntøjsstof eller (som i dette tilfælde) acryl coated tekstilvoksdug, kan blive til en billig og relativt nem spisesmæk. Mønsteret er her.
Spisesmækken kan laves enten med eller uden "opsamlingslomme", som vist nedenunder. Syvejledning er hovedsageligt tekst og bliver nogle steder understøttet af billeder.
1. Klip 1xsmæk og 1xopsamlingslomme. Klip derudover en bane på 4cm x 30cm til toppen af lommen, en bane på 4cm x 90cm til yderkanten af smækken og en bane på 4cm x 75 til halskanten og bindebånd.
2. Fold båndet som vist og sæt det på overkant af "opsamlingslommen" og sy det fast, som vist.3. "Opsamlingslommen" så efter enderne er klippet af, således ud.
4. Samme procedure gentages, men denne gan er det yderkanten af spisesmækken der skal sys kant på, som vist nedenunder. Og når man kommer til den lille markering, man har lavet på spisesmækken, så sætter man "opsamlingslommen" ind under det kantbånd, man er ved at sy på, medmindre man syr en smæk uden :)5. Tilsidst skan halskanten sættes fast og der starter man med at sy et stykke af båndet først uden spisesmækken, således man får bindebånd og når du når markeringen, så sætter du halsåbningen fast i halskanten du syr på.
6. Så er din spisesmæk færdig og dejligt praktisk...lige til at tage med i tasken. Link gerne til mig hvis du bruger mønsteret, så jeg kan se jeres smukke kreationer :)

6 kommentarer:

 1. Sikke en fin DIY :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Fin lille smæk og DIY :)
  Kh. Susan

  SvarSlet
 3. He he, det var sjovt - har et billede liggende på mit kamera, som ligner dit utroligt meget, tror endda at vi har brugt samme gulv som baggrundsbillede :D Jeg smider et indlæg på min blog imorgen (aberdabei.tumblr.com) - fine hagsmække :-)
  Kh
  Sabine

  SvarSlet
  Svar
  1. Har set dit indlæg...ja man skulle tro vi har koordineret det :) Sjovt som ting nogle gange falder sammen...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...