søndag den 20. oktober 2013

Søndagsræs....perfekt til vildbasser og udfordringer til de mere forsigtige børn

Idag har vi for første gang været til søndagsræs her i Århus N.....og nøj hvor var det perfekt. Det foregår i springhallen ved VIK Gymnastik - se mere her. Det er aldersinddelt på forskellige tidspunkter og ellers er det bare at give los...jeg nævner i flæng: springmåtter, springgrave, brandmandsrør, klatrevægge, ribvægge, motorikudfordringer, rutchebane, udspring og meget meget mere. Alt med største sikkerhed, men flere steder må man dog som forældre klatre med sammen med de mindste børn.

Første billede er blot en lille del af hal nr 2.

Lidt motorikbane...


Anton sprang en tur i springgraven og landede MEGET blødt.


Beklager det rystede billede, men drengen ville ikke stå stille - han skulle jo springe ned i det bløde dyb.


Her kæmper han sig op igen :)


Én af de mange steder hvor de små blev udfordret til at klatre og holde balance. Vi prøvede mange flere steder, men der havde jeg ikke lige tid til at holde mobilkamera, for jeg skulle jo helst være lige bag ham.


Søndagsræs foregår næsten hver søndag og det var super fedt at være afsted - det er bestemt ikke sidste gang vi skal derover :) Er du blevet nysgerrig, så klik på linket og mød op og prøv det :)

6 kommentarer:

 1. Det er nemlig helt perfekt til at få brændt lidt krudt af og styrket motorikken. Vi er der ret ofte med Lara, og hun elsker det.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sandt...er næsten træt af at vi ikke har været afsted noget før ;-)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja absolut...fedt at se bettemanden blive udfordret på en måde han ikke bliver til hverdag :-)

   Slet
 3. Kan absolut anbefale at tilmelde sig hold. Vi går på hold inden søndagsræs, langt færre mennesker. Kort opvarmning samt afslutning ellers fri leg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også fedt, men så skal man jo helst være hjemme til det og det er vi sjældent, så vi må tage afsted når lejligheden byder sig :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...