mandag den 14. oktober 2013

Et lille bestillingsarbejde til det kolde vejr (en Jørgen Clevin) + fantastisk weekend

Min svingerinde ville gerne have lidt nyt til hovedet på hendes bettemand, så hermed resultatet


Den grønne er enkeltlags, den stribede er vendbar med mørkeblå tyk ribjersey på den anden side, løvestoffet kan I se striberne i den vendbare inderside og tilsidst en enkeltlags hue (faktisk noget af det først jersey jeg købte i udlandet).

Det har ellers været en fantastisk weekend med besøg fra Kbh. og Sønderjylland + lidt ekstra. Vi har haft udnyttet alle rum og dyner/madrasser og lignende, men nej hvor var det hyggeligt. Så hyggeligt at bettemanden først sov kl 22 igår, da han bare så gerne ville være med og derfor stod op fra sin seng hele tiden :)

Flere af mine kolleger har spurgt og undret sig over mit/vores aktivitetsniveau i hverdage og weekender. Vi har i gennemsnit minimum 1 gang ugentligt besøg eller er på besøg hos andre. Og minimum 1 gang i weekenden hvor vi er på besøg eller har besøg. Vi får en masse energi og overskud af at være sociale og sammen med venner og familie. Men når man snakker med andre syntes de oftest at det er et hårdt program (men det er det ikke for os). Er vi bare lidt maniske i vores familie eller er der andre som har det ligesom os. Der er ikke nogen rigtig måde at være familie og have aktiviteter på, jeg er bare nysgerig så Hvordan ser det ud hos jer?

13 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre huer
  Vi er meget sammen med familien og børnene har tit venner på besøg. Jeg tror at det kommer an på hvordan man er sammen. På min side af familien kan vi smide os i sofaen og hygge med tv og guf. På mandens er det mere "stift" og dermed også knap så hyggeligt og mere trættende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det med fjernsynet kender jeg alt for godt...der bor ingen Hyacinth Buket her hos os :)

   Slet
 2. Fine huer :) Som du selv skriver, er der ingen rigtige og forkerte måder at gøre tingene på, så længe de fungerer for jer. Jeg er til sport to hverdagsaftener, så jeg har brug for at være hjemme de andre aftener, fordi jeg har brug for stille/familietid. I weekenden har vi gerne kun én aftale + evt. en legeaftale for den store, men igen jeg er også gerne til sport om søndagen og manden arbejder de fleste weekender.. Det gælder bare om at finde det aktivitetsniveau, som passer for en selv og familien :) God dag, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det og ja det er rigtigt, men nogle gange kan man godt blive i tvivl om den måde der nu passer, faktisk også passer - nok mest fordi andre stiller sig spørgende overfor den...

   Slet
 3. Vi har det ret stille og roligt herhjemme... Men i perioder er vi meget sociale...

  Og superskønne huer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen. Ja det er kan også svinge hos os, men mest til den aktive side :)

   Slet
 4. Skønne huer, de er til at komme i godt humør.
  Vi er nok mere hjemme mennesker, som ikke har overskud til en masse socialt, men det hænger helt sikkert sammen med at hverdagen foregår i hver vores del af landet og gerne vil gøre lige de ting vi har lyst til i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det og masser af farver går jeg i hvert fald ind for :-) Det er klart at man må prioritere sin tid og fedt at I tager jer tid til lige det I har lyst til :-)

   Slet
 5. lækre huer! Vi elsker også at være sociale mog hygger os gerne med familie og venner - Men vi forsøger altid at have en månedligt friweekend, hvor vi ikke skal andet bend bare hygge hjemme med ungerne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak...ja det med at planlægge total afslapningen lyder som en god plan...det kunne være man skulle til at øve sig i det ;-)

   Slet
 6. Inden vi flyttede forsøgte vi at komme lige så meget ud som jer, men da vores vennekreds altid har været lille, var det desværre ikke muligt.. da vi har det som jer, vi får meget energi og opmuntring af at være sociale..
  Dog kan vi sagtens nyde en stille dag med en gåtur i skoven, det er altså også skønt :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt med de stille dage med en gåtur i skoven, der er bare nogle gange langt imellem dem :)

   Slet
 7. Dejlige huer der lyser op i denne grå tid! Skønt at I har så megen glæde af sociale aktiviteter :-) Det er jo det RIGTIGE for jer så. Tror ligesom Superprinsessen, at det kommer MEGET an på den måde/de relationer, man har med dem, man er sammen med. De er venner og familie, som det giver overskud og energi at være sammen med - og så er der andre, som det føles som 'sur pligt' at være sammen med, fordi de dræner.... Mon ikke vi alle sammen har begge typer i vores omgangskredse. Det gælder så bare om at TILvælge de relationer, der giver en fornyet energi og glæde :-)

  Generelt er vi ikke super-sociale - vi er virkelig meget hjemmemennesker - især efter vi købte hus for 5-6 år siden. Så ELSKER vi bare at hygge, nusse, lave praktisk tam tam etc. på egen matrikel. Den ene halvdel af familien kommer fra Skotland, så dem ser vi langt fra så meget, som vi kunne ønske...øv! De er nemlig super uformelle :-)))

  Pga kronisk progressiv sygdom SKAL jeg 'finde' ca. 8-10 timer ud over fuldtidsarbejde til at træne hos fys. hver uge - nok derfor at hjemmetid med drengene nærmest er 'hellig' og meget tiltrængt for mit vedkommende :-) Det er nemlig dén tid og det selskab, der holder mig kørende.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...