torsdag den 26. september 2013

Endnu en bluse er igennem maskinERNE :)

Hvis man var hurtig opdagede man i indlægget, at sønnike havde en ny bluse på da mødregruppen var på besøg. Det var denne lækre sag i str. 104...og dem skal jeg vist have lavet flere af, for de andre i str. 98 er godt nok ved at være smalle og bettemanden bruger gerne en bluse om dagen minimum :)
6 kommentarer:

 1. har du den trykfod til oplægning? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har "ekstra lir" i form af en dims man kan sætte på maskinen som hjælper med at lægge op, således at jeg starter med at folde stoffet igennem dimsen og derefter skal jeg blot "føde" den med stoffet, så kører det nærmest af sig selv. Den er god, men man skal da lige lære den at kende :)

   Slet
  2. den kunne jeg godt bruge, hvad hedder sådan en? Ved godt vi vist ikk har samme maskine, men den hedder vel det samme :D

   Slet
  3. Nej den hedder vist ikke det samme...desværre...min hedder et oplægningssæt, men søg på deres hjemmeside, så skal du nok finde den. Ellers havde du ikke samme maskine som Line (xoeinding), for hun har skrevet om sine :)

   Slet
 2. hvor er den fin. Hvor har du str. båndet fra, som er syet i tøjet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Str. mærket er købt ved ikastetiket.dk og jeg er super glade for dem. Har nogle gange svært ved at huske str. på tøjet, så hjælper det at have et str. mærke :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...