fredag den 3. maj 2013

Lidt mere undertøj...når man først kommer igang, kan man næsten ikke stoppe igen...

...for de er simpelthen så fine de små boxershorts...dem kommer der vist flere af i fremtiden - så er i advaret ;)
Der har ikke været så meget lyst til det kreative den sidste tid, men jeg kan mærke det begynder at vende tilbage lige så stille...men indtil videre kan jeg da vise frem hvad jeg lavede inden min fars død.

7 kommentarer:

 1. Hvor har du fundet elastikken til boxershortsne? Det er jo en smart måde at få brugt det sidste stykke i siden når man har lavet en bluse:-)

  SvarSlet
 2. Ja det er nemlig en super god måde at få brugt stoffet. Elastikken er købt i citystoffer i Arhus...altid et besøg værd ;-)

  SvarSlet
 3. Super lækkert undertøj! Så trist at læse dine indlæg om din fars sidste tid og hansbegravelse. Det er bare så svært at se meningen i, at nogen mennesker går bort, før de burde. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak for dine tanker. Det er bestemt svært, men nemmere denne gang, da alderen alligevel var noget bedre end min brors. Der er ikke mening, men når smerterne bliver for store og livskvaliteten for lille, så er der mening i at få fred.

   Slet
 4. Så flot så flot, hvilket mønster har du brugt til det fine undertøj, tror min søn kunne bruge noget fint undertøj.
  God dag.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt mønteret fra Ottobre 1/2013...sættet er fasktisk at se på forsiden af bladet :) Det er hyggeligt at sy og en god måde at bruge rester på :)

   Slet
 5. Mange tak, det blad må jeg lige have fingrene i.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...