onsdag den 1. maj 2013

Venne t-shirts

Ovre i Antons institution er der en af de ældste drenge fra børnehaven, som simpelthen hovedkulds har forelsket sig i Anton. Vi kan hverken hente eller bringe ham uden at Antons store ven komme løbende og leger med ham, krammer ham og laver sjov for at få ham til at grine. Selv når hans store ven er på legepladsen kan han nogle gange løbe indenfor for lige at tjekke om Anton har det godt. Det er simpelthen så sødt og meget gavnligt for vores dreng at lege med de store.
En dag for noget tid siden bankede den store ven på døren herhjemme sammen med sin far og ville aflevere et løbehjul til Anton, da drengen ikke selv brugte det længere. Som tak for gaven har jeg nu lavet venne t-shirts - en til Anton og en til hans store ven :)

T-shirten blev afleveret i weekenden og de aftale at have dem på sammen mandag i institutionen...hvor var de fine :-)

Den store ven pralede med de ens t-shirts overfor en anden af de store drenge. Den anden børnehavedreng spurgte hvorfor han havde fået samme t-shirt som Anton. Den store ven svarede, at det var fordi han havde sagt til Antons mor, at han gerne ville have en t-shirt magen til Antons...hmm en sandhed med modifikationer, men glad var de da. Så håber jeg bare på at den anden børnehave dreng ikke siger at han vil have en magen til Antons...så bliver jeg jo næsten nødt til det, for det er da ikke til at stå for ;-)

6 kommentarer:

 1. Der findes ikke noget bedre end gode venner. Og så med ens t-shirt. De er rigtig fine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det og ja det er rigtigt hyggeligt med gode venner...her til morgen dansede de gangnamstyle og min søn elskede det :)

   Slet
 2. Svar
  1. Syntes også selv den var sød og værd at dele :)

   Slet
 3. Åh hvor er det sødt! Dejlige drenge. Virkelig smarte t-shirts. Kan se din rib er en anden kvalitet end min (fra Stof & Stil) - hvor har du købt det?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg startede også med at købe rib i Stof og stil, men er efterfølgende gået over til at købe den i stofbutikker eksempelvis Citystoffer i Århus. Den rib man køber der er helt anden kvalitet og meget nemmere at arbejde med - oftest rundstrikket rib :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...