søndag den 14. april 2013

Lidt mere af det lækre undertøj

Endnu en travl weekend er ved at være overstået, men man har vel altid tid til at vise den seneste kreation frem :) Denne gang af noget stof der blev tilovers efter denne bluse. Igen stor tilfredshed med at forsøge at bruge hele stoffet, så får jeg heller ikke samlet mig en stof mængde af rester. Jeg forsøger at bruge rester inden jeg må købe mere stof (i perioder). Således holder jeg mængden nede og holder kreativiteten igang :)

11 kommentarer:

 1. Ja det er et lækkert sæt! Drømmer selv om at få lavet undertøj af de rester jeg har liggende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det....du skal bare igang, så vil du finde ud af at det er ret sjovt og nemt. Det sværeste er at finde en passende elastik ;-)

   Slet
 2. Det var virkelig et fint sett, det stoffet er så herlig:) Så flink du er til å bruke opp stoffene, jeg prøver også på det i perioder, uten helt å lykkes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig noget fint stof, så det ville da være synd hvis det bare lå og ikke blev brugt ;-) Jeg syntes det er nemmere at få brugt sit stof, når man har flere småting man kan lave...boxershorts, undertrøje, elefanthue, hue etc...

   Slet
 3. laver du på bestilling ?? :) det er så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan vi nok godt finde ud af, men har desværre ikke mere af ovenstående stof...men skriv en mail og vi kan aftale nærmere ;-)

   Slet
 4. Sikke et flot sæt :)
  Jeg har selv prøvet at skulle sy en undertrøje, men hold da op ribben drillede! - så jeg droppede det :-)
  Måske jeg skal prøve og give det en chance til :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med ribben skal man øve sig på...det skal strækkes nok uden at det er for meget eller lidt. Øv dig i halskanten på bluser og så lærer du det lige så stille. En hovedregel er 2/3 af længden skal ribben være :)

   Slet
 5. Hvor er det flot. Bare jeg kunne sy undertøj..... :)
  Hilsen fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak...og hvorfor skulle du ikke kunne sy undertøj...et mønster, en symaskine eller overlocker og så bare igang :)

   Slet
  2. Hihi...ja det kunne være man skulle kaste sig ud i det. Det ser bare så hulens svært ud med de kanter ved skuldre og hals :S

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...