onsdag den 13. marts 2013

Hvad klipperiet førte med sig...

Her er der lavet to par bukser på bestilling i str. 62 efter eget mønster...

17 kommentarer:

 1. Hvor er de søde! - og små! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt mærkeligt at lave sådan nogle små størrelser...men de er så fine...:)

   Slet
 2. Hvor er de fine og sikke noget lækkert stof :-)
  De små boxershorts du syede til Anton, hvor har du fundet mønsteret?
  Go' blog du har forøvrigt - nyder at følge den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv lavet mønsteret ud fra nogle jeg havde købt, men ellers er Ottobres blad til børn fra i år med et mønster på boxershorts...:) og tak...

   Slet
 3. Hvor er de altså blevet superfine!

  Hvem der bare havde en lille trold i den størrelse igen - Jeg synes Alba er blevet så stor og fræk her på det sidste...
  Er det også sådan hjemme ved dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt sikkert en fræk og grænsesøgende dreng vi har for tiden. Han går væk når vi kalder og når vi kommer, så løber han. Han griner fjoget af os når vi siger der er noget han ikke må og når det er noget han gerne vil, der bliver sagt nej til, så er det et stort drama med rul og skrig på gulvet...men udover det er han som regel dejlig :)

   Slet
 4. Du lever godt op til din blogs navn, Anne! :-) De er blevet super fine. Drillede ribkanten dig - og hvilken metode har du brugt? Jeg har stadig et par eller tre liggende, som skal sys - jeg tør bare ikke, fordi den rib driller så meget i præcis disse bukser. Især i rundingen, som vi også snakkede om til blogtræffet. Nogle tips, som du gerne vil dele ud af? ;-)

  Kh
  Anna (som i skrivende stund er underdrejet af influenza og absolut ikke har lavet andet i dag end at ligge på sofaen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du nok også kan se på mine bukser, så gør ribben i rundingen, at de trækker sig lidt op, så de flapper lidt - det kunne jeg ikke undgå. Og så er det vigtigt at lave med rigtig rib og ikke eksempelvis jerseyrib fra Stof og stil. Den rigtige rib kan bedre strække sig rundt i rundingen. Alternativt kan du lave en lignende afslutning, som jeg har lavet her http://fruflittig.blogspot.dk/2013/01/sa-er-der-syet-dabsgave.html, (bukserne med grøn rib) der er ikke noget der driller, men det ser heller ikke helt så pænt ud i mine øjne.
   God bedring og slap helt af og nyd det :)

   Slet
  2. Tusind tak for svar. Hvad er i dine øjne en god rib? For hvis det er en tyk, lækker rib, er den jo mere svær at arbejde med end stof og stils, synes jeg.

   Kh

   Slet
  3. En god tyk rib bruger jeg kun til jakkeærmer, for den er ikke rigtigt til at arbejde med. Jeg går efter en tynd rib med riller, der trækker sig næsten helt sammen efter stræk...oftest de rundstrikkede og selvfølgelig gerne fra citystoffer :-)

   Slet
  4. Ja, der har de mange lækre ribstoffer:-)

   Kh

   Slet
 5. Nøj hvor er de nuttede! Hvor har du købt stoffet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan købes på liandlo.com, men jeg har købt det gennem en forhandler på dawanda.de....og tak :-)

   Slet
 6. Jeg har godt nok også luret på dawanda maaange gange efterhånden. De har så meget fint stof derinde. Men betaler man fragt fra hver forhandler man køber fra eller sender de det samlet? Og er fragten dyr? Mvh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Man betaler fragt fra hver forhandler og får det tilsendt seperat. Jeg plejer som regel at finde en forhandler der har flere af de stoffer jeg ønsker og får dem derved sendt samlet. Fragten stiger også i pris jo mere stof du køber. Syntes ikke fragten er specielt dyr og lander med stof og fragt omkring de danske priser.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...