onsdag den 26. september 2012

En tynd elefanthue...lige så perfekt som de andre

Den anden elefanthue jeg lavede kunne vendes og havde derfor 2 stykker stof, hvilket gør den tykkere og mere passende til vinterbrug. Så derfor har jeg lavet en tynd udgave til efterårs brug.
Endnu engang er det en rest jersey der er brugt og det er virkelig en god måde at bruge sit stof helt på og en god fornemmelse af at man ikke samler en masse småstykker eller smider for store stykker ud.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og en god ting med både en tynd og tykkere. Hvilket mønster bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger et fra bogen "Blødt Børnetøj" og den er super nem, men ellers så er det bare at tegne af fra en der sidder godt ;-)

   Slet
 2. Nu har jeg forsøgt mig med elefanthue. Efter jeg blev inspireret hos dig med den grønne;) jeg fandt et mønster i bogreeolen. Jeg er bare ikke helt tilfreds. Det mønster havde nemlig ingen rib ved ansigt, så jeg må på den igen...

  I den varme udgave, lægger du da noget imellem de to stykker stof så det isolere lidt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit mønster havde heller ikke rib, det har jeg selv tilføjet for at den sidder bedre...evt gøre ansigtsåbningen lidt større, så der er plads til ribben :-) Den tykke har ikke et isolerende lag, men det kunne man nok godt sætte i, men tror bare ikke at det er nødvendigt til Anton, da han holder varmen godt, men det må tiden jo vise ellers er det jo bare på den igen ;-)

   Slet
 3. Elsker alt det du laver Anne!

  SvarSlet
 4. Vil gerne høre hvor du har fundet stoffet? Har fundet hos michas stofecke men desværre ikke i den farvekombination. Har du evt en rest til endnu en hue? Skriv meget gerne på dortemandersen@yahoo.dk da jeg ellers måske ikke ser dit svar.

  Mvh Dorte

  SvarSlet
 5. Vil gerne høre hvor du har købt stoffet? Skriv gerne på dortemandersen@yahoo.dk da jeg måske ellers ikke ser dit svar.
  Mvh Dorte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...