torsdag den 21. juni 2012

Tester LiVie & LuCa elefant sutsko

Var jublende glad da jeg fik en email om at Anton var blevet valgt til at teste sutsko/prewalkers, for hans gamle sutsko var noget ramponeret og syningen var flere steder gået op. Og så idag kom posten...åbnede kassen
Og der lå der en fin kasse og lidt avispapir, så kassen ikke væltede rundt. God og sikker indpakning, men vil dog sige at avispapiret gjorde at det blev mindre eksklusivt. Tænkte efterfølgende at det ville føles mere lækkert med sådan noget farvet papir som blomsterhandleren bruger (måske også for dyrt?).
Den fine kasse var næsten ligesom en taske eller en madkasse og Anton legede også flere gange med den tomme kasse i løbet af aftenen. Fint design og god detalje med stropperne.
Her har jeg godt nok haft skoene i hånden og lagt dem igen, men de var beskyttet fint af de hvide papir og lå pænt i kassen.
Her står de så i deres rene form. De virker solide uden at være hårde - en god kvalitet og blødt læder. Skridsikker bund og passende velcro (nogle gange synes jeg godt at der kan være lidt for meget velcro, men det er nok en smagssag).
Og så er det bare nogle rigtig fine detaljer med stødtænderne og udformningen af skoen i forhold til designet af elefanten.
Nu kan bettemanden jo ikke sige om de sidder godt, men de var nemme at få på og sad godt på hans fod. Støttede lidt omkring anklen, men ikke for meget eller sådan at den satte mærker. Den var passende med plads til bevægelse i skoen og plads til tæerne.
Og så gik Anton løs med at teste dem...
Der kan uden problemer manøvreres i dem...;-)
Se mig og mine nye fine futter...:-D

2 kommentarer:

 1. Herlige billeder af lillemanden i de nye sko! Det ser ud som om, at han har taget rigtig godt imod dem - og vi glæder os til at høre mere om jeres erfaringer :-)

  Så giv du den bare gas Anton!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine sko - Anton ser i hvert fald også ud til at trives godt i dem :)

  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...