mandag den 5. marts 2012

Vendbar forårs jakke/bluse

Ja så blev jakken/blusen færdig...den er lavet ud fra Ottobre mønster på en hættetrøje, som jeg har lavet lidt om på, men hovedsageligt er det mønsteret. Kantribben drillede meget, men det blev ok syntes jeg...i hvert fald godt nok til at jeg ikke ville lave det anderledes.Lidt detaljer på den blå side med stjerne på hætten og ryggen...Stjernen er først sat fast med strygevlies og derefter siksakket fast :)
14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak tak...det var ved at være for varmt for ham med uldtrøje at være ude i, så der skulle noget mindre varmt til...og så blev det koldt igen ;-)

   Slet
 2. Den er da bare blevet rigtig fin:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak...er også selv rimeligt tilfreds ;-)

   Slet
 3. Nææ, hvor er den fiin :) Skal selv igang med en forårsjakke til pigerne.. Men har lidt svært ved at komme i gang..
  God aften :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin og smart at den kan vendes...

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Den er bare blevet super fin Anne :)
  Kan rigtig godt lide den blå farve, og stjerner dem bliver jeg vist aldrig træt af!

  SvarSlet
 6. Så sød. Bruger osgå selv meget Ottobre, deres mønstre er bare rigtig gode. Synes nu, du har klaret ribben godt, det er altså noget sværere at sy et rib bånd på end bånd i fast stof, hvis ikke man har en folder til symaskinen. Knus

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare lækker og at den er vendbar er super cool (eller er det bare synsbedrag?)
  Hvordan har du fået det slidte look på stjernerne?
  Sus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak...det er ikke synsbedrag, den er vendbar og det fungerer super...:-) Det slidte look på stjerner - sådan så stoffet ud, så det er ikke noget jeg har gjort...

   Slet
 8. Sender du ikke lige lidt af det der totaloverskudsagtig mor dope den her vej ;0) Du er altså for sej til at sy super lækker jakke og skønt med stjerner ;0)

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare fin. Ser dejlig blød og lækker ud!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have...vi har også været så glade for den at jeg lavede den i størrer størrelser, så han fortsat kunne have en blød lækker jakke :) Sidst var han i en str. 104 i jakke :)

   Slet
 10. De er bare SÅ fine de jakker. Hvordan laver du ribben vendbar? Laver du bare et ekstra buk, så kanten bliver skjult inden du syer? Jeg bokser med en heldragt med foer, som jeg gerne vil have skal være vendbar - sikken et mas :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...