søndag den 29. januar 2012

EFTERLYSNING SUPPE

Som overskriften siger efterlyser jeg opskrifter på supper...de skal være uden kød og gerne med mulighed for at putte fløde/creme fraiche i. De skal kunne fryses ned, da jeg skal lave en masse portioner til min bror (han er syg af kræft og ingen behandling virker). Han har kone og 4 børn, så der er nok at se til og derfor kan det her være min måde at hjælpe på...så kom endelig med input...TAK.

7 kommentarer:

 1. Åh, det lyder godt nok ikke rart. Det er en frygtelig sygdom! Håber han snart bliver rask. Af opskrifter uden kød har jeg desværre ingen - men jeg er sikker på, at hvis du google lidt rundt, så kommer der mange gode opskrifter.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Man kan finde et hav på nettet...men opskrifter er altid bedre anbefalet end blot at finde dem på nettet...folk har som regel en yndlingssuppe og det er dem jeg vil forsøge at få ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg mener jeg har en lækker porresuppe opskrift MED fløde fra min mor, skal lige tjekke efter....har du en mailadresse?

  Puha hvor er det forfærdeligt med din bror, håber de finder noget der kan hjælpe ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu opdateret min profil så man kan maile til mig, men du får den også lige her: anne.hoejgaard.kjaer@gmail.com ...tak

   Slet
 4. Jeg har givet dig en award - du kan læse mere på min blog.
  Hilsen SuperPrinsessen

  SvarSlet
 5. Hej Anne

  Jeg har nomineret dig til en liebster award. du kan se mere om hvorfor og hvordan på min blog - www.suskahl.blogspot.com

  Knus Sus

  SvarSlet
 6. Denne ferskensuppe har jeg nydt uden rejer... ganske fin.

  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=28286

  Vi har i familien selv kræftsygdommen alt for tæt på, men det ser heldigvis godt ud nu. Håber på det bedste for jer.

  Kh ny fast læser

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...